Οι δυνατότητες πληρωμής που υποστηρίζει το ηλεκτρονικό κατάστημα «4-smoke.gr» είναι:

  • Αντικαταβολή.Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον courier που θα σας παραδώσει τα εμπορεύματα στο σπίτι σας. Επιπλέον χρέωση 2€ (για αγορές μικρότερες των 30€).
  • Παραλαβή από κατάστημα.Με πληρωμή κατά την παραλαβή από το κατάστημα μας (Mετρητοίς ή Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα).Στην παραλαβή από το κατάστημα ΔΕΝ επιβαρύνεστε με τυχόν έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής.
  • Paypal . Πληρωμή μέσω PayPal.
  • Κατάθεση σε λογαρισμό.Εφόσον επιλέξετε σαν τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τράπεζα τότε θα σας στείλουμε με email τον αριθμό για την κατάθεσή σας. Καμία επιπλέον χρέωση. Πρέπει να μας στείλετε το καταθετήριο ή να μας ενημερώσετε σε ποιά τράπεζα κάνατε την κατάθεση. Για να προχωρήσει η παραγγελία σας πρέπει να εμφανιστούν τα χρήματα στο λογαριασμό μας. Τυχόν έξοδα εμβάσματος βαρύνουν τον πελάτη, θα πρέπει το ποσό να συμφωνεί ακριβώς με το ποσό της παραγγελίας σας.

Όλες οι τιμές που αναφέρονται στα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος «4-smoke.gr» περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Το ηλεκτρονικό κατάστημα «4-smoke.gr» δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων.