Όροι Χρήσης & Προϋποθέσεις

Ορισμός
Πωλητής είναι εκείνος που αποδέχεται την παραγγελία.
Πελάτης είναι το άτομο ή η εταιρία που τοποθετεί την παραγγελία.

Η 4-smoke (Πωλητής) δεν παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες σε άτομα κάτω των 18 ετών).
Προϊόντα ή υπηρεσίες είναι αυτά που αναφέρονται σαν προϊόντα ή υπηρεσίες που ο Πωλητής παρουσιάζει και παρέχει σε αυτήν την ιστοσελίδα.

Εφαρμογή
Οι όροι και οι προϋποθέσεις ισχύουν για όλα τα προϊόντα ή υπηρεσίες που παρέχονται από τον Πωλητή προς τον Πελάτη.

Τιμολόγηση
Η τιμολόγηση, η ποσότητα των προϊόντων και ο χρόνος παράδοσης που αναφέρονται στα άρθρα δεν είναι δεσμευτικές για τον Πωλητή, αλλά ο Πωλητής θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την εκπλήρωσή τους. Οι τιμές που αναφέρονται στην ιστοσελίδα νοούνται για παραλαβή από το κατάστημα.

Πληρωμή
Δεχόμαστε 3 τρόπους πληρωμής. Αντικαταβολή στον courier όταν παραλάβετε, μετρητά ή κ πληρωμή με κάρτα κατά την παραλαβή από το κατάστημα μας Θηβών 81, Περιστέρι.
Η αντικαταβολή έχει επιπλέον χρέωση.

Παράδοση
Παράδοση από τον Πωλητή, θα θεωρείται ότι υλοποιήθηκε όταν τα υλικά παραδόθηκαν στην διεύθυνση του Πελάτη.Η παράδοση στην διεύθυνση του πελάτη,γίνεται μέσω εταιρίας ταχυμεταφοράς (courier) και έχει επιπλέον χρέωση.

Εκτός από την παράδοση, αν επιθυμεί ο Πελάτης, μπορεί να παραλάβει από το κατάστημα μας, Θηβών 81, Περιστέρι.

Ακύρωση
Λόγω της φύσης της υπηρεσίας, οποιαδήποτε παραγγελία μετά την επιβεβαίωση από την 4-smoke δεν είναι ακυρωτέα. Ακύρωση της παραγγελίας από τον Πελάτη θα γίνεται δεκτή μόνο πριν από την επιβεβαίωση. Επιβεβαίωση θεωρείται το e-mail που σας στέλνουμε και επιβεβαιώνουμε την παραγγελία σας. (ΠΡΟΣΟΧΗ: Πάντα να ελέγχετε και στην ανεπιθύμητη (junk) αλληλογραφία για το e-mail επιβεβαίωσης καθώς και τα e-mail που σας αποστέλλουμε για την κατάσταση της παραγγελίας σας).

Απώλεια ή ζημιές σε προϊόντα κατά την μεταφορά.
Ο Πωλητής θα λάβει όλα τα εύλογα μέτρα για να εξασφαλίσει την προστασία από απώλεια, βλάβη ή καταστροφή για τις υπηρεσίες ή τα υλικά κατά την μεταφορά τους στον Πελάτη.
Ο Πωλητής θα προσφέρει αποζημίωση (αντικατάσταση ή πίστωση) στον Πελάτη για τυχόν συνέπειες που προκαλούνται κατά την μεταφορά τους.

Εάν η αποστολή επιβεβαιωμένα χαθεί, ο Πωλητής θα εκδώσει αντίστοιχο πιστωτικό ή θα προβεί σε νέα αποστολή χωρίς περαιτέρω επιβάρυνση του Πελάτη. Σε αυτή την περίπτωση, δεν υπάρχει πρόβλεψη για το χρόνο παράδοσης.

Εγγύηση
Η 4-smoke εγγυάται τα προϊόντα (εκτός των υγρών και ατμοποιητών) για 3 μήνες με την προϋπόθεση ότι χρησιμοποιούνται σύμφωνα με της οδηγίες χρήσης.

Η 4-smoke δεν εγγυάται τα προϊόντα που έχουν υποστεί ζημιά λόγω ακατάλληλης χρήσης (βρέξιμο, σπάσιμο, πτώση).

Περιορισμός της ευθύνης
Ο Πωλητής δεν ευθύνεται για τις ζημίες που προκλήθηκαν από κυβερνητικές αποφάσεις ή οποιοδήποτε άλλο επίσημο ίδρυμα.. Ο Πωλητής δεν καλύπτει τις ζημίες που προκλήθηκαν λόγω ανωτέρας βίας.